Tuesday, 16 April 2013

JENIS TUDUNG VS BENTUK MUKA VS MAKE UP.....PENTING KE????

ASSALAMUALAIKUM



Korang rasa....JENIS TUDUNG VS BENTUK MUKA VS MAKE UP ni penting ke tak r???? huuhuhuhu...sebenarnya miss ca ni teramatlah tak terror sal fesyen2 nih...hohohohoh....malang sungguh siapa yg dpat nih kan.....ap la nasib...huhuhuhu...ap yg ad depan mata...den rembat....ap susah kn...nak2 law da teramat la malas nk mix n match ap smua......kdg2 terlintas jgk.....aisehman...ap ke halnya nk cantik2...bkn de bf,laki n etc kn3....hohohohoho....pas 2 secara automatiknya akan dikritik oleh pengkritik yg tak bertauliah...siapa lagi law bukan my beloved mother...oh....mum....i dont even care what i wear,or who's gonna judge me...i wanna be myself...aaarggggg,......!!! (pssss....ckp lam aty je taw..)heheheheh..mne ad bran mau ckp dpan2,she's my mother ok...hohohoho...skipping lor plak...kekeke..but bagi miss ca bentuk muka,make up,tudung n etc xbrape penting pon...yg penting korang tau jaga diri n ttup aurat suda kn.....ap kisah muka jerawat bagai pon...hohohohoh....pndapat korang mcm mne???....hehehehehe.......korang tahan je ok ngn kerenah miss ca yg sawan secara berlebihan nih....p kdg2 terpikir jgak...horror sgt k r muka aq nih law x make up bgai..rasa mcm ok je,selekeh2 pon laku what!! hohoho..perasan!!! korang xcaye,korang nilai sndri muka miss ca ni horror k x.....but seriously,miss ca nih amat selekeh n xreti make up smua pic yg tertera miss ca cuma pkai eyeliner,n lip balm..hohohohohoh...2 je yg tau....deymmmnn..... =,="







#ok....fine,enough...jgn gelak.....miss ca tau miss ca tak cantik,comel,n etc...shhh..diamkan aje....huhuhu.....sebarang copy mengopy pic miss ca lam nih adalah diHARAMkan....ade pham..ulang lagi skali....di HARAMkan ok...heheheheh...have a nice moment everyone...love u...!

4 comments:

  1. Pakailah apa pun asalkan menutup aurat dgn cara yg betul inshaa Allah cantik je mata memandang :)

    ReplyDelete
  2. tengok tak perlu nak tunjuk rambut nampak lebih cantik
    dari segi pmakaian tudung dah cukup menyerlah keayuan
    seseorang wanita..dan saya suka wanita btudung ;)

    ReplyDelete